2023 Yaz Modası

2023 yaz modası

Soğuk havaların kendini sıcağa bıraktığı günlerde 2023 yaz modasının trendleri merak konusu. İnsanlar ilkbaharın getirdiği enerjiyle yazı karşılamaya hazır bile. Elbette 2023 yaz modası, ilkbahar trendlerindeki yerini almaya başladı. Her yeni yıl yenilenen tasarımlar ve desenler, sadece podyumlarda değil gardıroplarda da büyük bir yer tutuyor. Ayrıca 2022 yaz modasının etkilerinin bu sene de var olmaya devam edeceğini söyleyebiliriz. Çünkü geçen sene gardıroplara giren aykırı kombinler, renkler şimdilerde de oldukça seviliyor. Ancak bu yaz daha romantik ve daha seksi siluetler öne çıkıyor.

Kargo stilinden aşina olunan büyük ceplerin yanı sıra bu yaz danteller ve çiçekler de ön planda tutuluyor. Tüller ve püsküller gardıropları daha canlı bir hale getirecek gibi görünüyor. Yeni sezonda herkesin kendine en uygun olanı bulacağından da şüphe yok. Hem kendi stilini öne çıkarmak isteyenler hem de yeni şeyler denemekten yana olanlar bu yaz modayı hevesle takip edecek gibi görünüyor.

2023 Yaz Modasının Enleri: Çiçek Desenleri

Baharın gelişiyle beraber vazgeçilmez olanlardan biri elbette ki çiçek desenleri. Ancak bu sezonda çiçekler alışılmışın dışında bir görünüm kazanıyor. Daha göz alıcı ve cesur seçimler yapma şansına sahip oluyorsunuz. Ayrıca aplike detaylarının üç boyutlu olması sezonun en sevilenleri arasında yerini aldı diyebiliriz.

2023 Yaz Modasında Cool İsteyenler İçin: Denim on Denim

Her sezonda vazgeçilmez olduğu gibi bu sezonda da jeanler ön planda. Özellikle ilkbaharda Jean modellerini geri planda tutmak mümkün değil. Geçen sene gardıroplarda oldukça büyük bir yer kaplayan Jean modelleri bu sezonda da popülerliğini koruyor. Kot etkisinin sadece pantolonlarda da tarzınızda görülmesi için en doğru seçimlerden biri. Bu sezonda da kot ceket ve gömlekler sıklıkla tercih edilmeye devam edecek.

2023 Yaz Modası Doğayla İç İçe: Ombre Etkisi

Yaz modasında doğanın ilham aldığı seçeneklerden biri elbette ki ombre etkisi. Podyumların bir sanat fuarına dönüştüğü bu dönem bizleri bekliyor. Trendler içerisindeki favorilerden biri elbette ki ombre etkisi olarak öne çıkıyor. Baharın rahatlatıcı etkisi sizin için kaçınılmazlardan biri haline geliyor. Geçen sezonda gardıroplardaki yerini alan desenler ve parlak renkler yerini daha sakin bir görüntüye bırakıyor. Yumuşak görünümler sayesinde hareketli görünüme ayak uyduramayanların da yüzü gülüyor. Tarzınızı hem sezona hem de beğenilerinize uygun şekilde oluşturabilirsiniz.

Etiketler: Moda
Nisan 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR