Binbirbutik Blog

  • Şubat 13, 2023

    Kadınlar dış giyime önem verdiğinden daha çok iç giyime önem verirler. Yani kadınların büyük çoğunluğu iç giyim konusunda hassas. Şıklığın ve zarafetin, iç giyimle başladığının da bilincindedirler. Bu yüzden kadın iç giyim modelleri içerisinde daha özenli seçimler yapıyorlar. Kendilerini en iyi şekilde hissedecekleri seçimleri yaparken konfordan da ödün vermiyorlar. Bu yüzden kadın iç giyim denildiği zaman akla iki seçenek geliyor. Kadın iç giyiminde şıklık ve konfor öne çıkıyor. Bu ikisinden birinin eksik olması da kadınların istedikleri seçimleri yapmasını engelliyor. Bundan ötürü kadın iç giyim trendlerini incelediğiniz zaman tasarımlar ve öneriler, şık ve rahat parçalara yönlendiriyor.

    İç Giyim
  • Şubat 13, 2023

    Kadınların şıklığa daha çok önem verdiği düşünülse de olmazsa olmazları içerisinde konfor yer alıyor. Özellikle yeni dönemde kadınlar sokak stiline ayak uydurmaya devam ediyorlar. Şıklık kavramı, spor şık tarzıyla bütünleşiyor. Bu yüzden de eşofmanların kadınlar için önemli bir yere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

    Moda
  • Ocak 30, 2023

    Kadın giyimde şıklık, zarafet çoğunlukla ön plana çıkarılan seçeneklerdir. Ancak basit giyimde oldukça önemli. Birçok kadın şık parçalarının büyük bir çoğunluğunu basic diye tabir ettiğimiz parçalarla bütünleştiriyor. Hatta kadın gardıroplarının en temel parçalarını oluşturduklarını söylemek de mümkün. Zamansız seçenekler arasında yer almalarının yanında istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz. Günlük yaşamınızda severek giyebileceğiniz birçok kıyafet de özellikle basic model olarak tanımlanmaktadır. Gün içerisinde kolay bir biçimde kombin yapmak, tarzınızı daha iyi bir biçimde yansıtabilmek için önemli seçenekler olarak görülmektedir. Hatta yeni aldığınız birçok parçayla da uyum içerisinde olduğunu görmek mümkündür. Birçok kombin önerisinin de basic parçalar üzerinden yapıldığını söyleyebiliriz.

    Moda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR