Binbirbutik Blog

  • Mart 24, 2023

    Gömlekler kadın kombinlerinin en popüler seçeneklerinden biridir. Hemen her kadının gardırobunda gömlek modelleri yer almaktadır. Ancak gömleklerin size uygun olması için bazı detayları önemsemek gerekmektedir. Bu sayede gömlekleriniz hem size daha çok yakışacak hem de kombinlerinizle bütünleşecektir. Detaylandırmak gerekirse de kadın gömlek modelleri sanılandan çok daha fazla. Eskiye nazaran artık çokça gömlek modeli bulunuyor. Yine de var olan her gömleğin size uygun olacağını düşünmeniz oldukça yanlış.

    Moda
  • Mart 21, 2023

    Sabahlıklar uzun zamandır olduğu gibi yeni dönemde de ön planda. Birçok kişi sabahlık giymeyi bir hayli seviyor. Hatta hemen her kadının gardırobunda çeşit çeşit sabahlık modeli bulunuyor. En azından klasik seçeneklere yer verildiğini söylemek de mümkün. Sabahlık giymeyi seven, konforu ve şıklığı bir arada yakalamak isteyen kadınlar farklı modelleri de araştırmaya devam ediyorlar. Bundan ötürü evde keyifli vakit geçirme niyetinde olanlar, kendilerine en uygun sabahlık takımlarını seçmek istiyorlar. Bunun için de tavsiyelere önem veriliyor. Özellikle bu konunun uzmanlarının söylemleri dikkate alınıyor.

    Moda
  • Şubat 20, 2023

    Jean uzun bir zamandır kombinlerin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Kadınlar, mavi sevgisini, jean modelleri ile buluşturuyorlar. Elbette yeni dönemde de ön planda olan jean modelleri, her koşulda giyilmeye devam ediyor. Kadın kombin önerilerini incelediğiniz zaman büyük ölçüde jean modellerinden destek alındığını görebiliyorsunuz. Aynı zamanda kadın jean pantolon seçenekleri kombinlerin en iyi tamamlayıcı parçalarından biri olarak anılmaya devam ediyor.

    Moda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR