Binbirbutik Blog

  • Nisan 25, 2023

    Son günlerin öne çıkan moda akımında elbette ki denim on denim furyası yerini alıyor. Günümüzde olduğu gibi gelecekte de yıldızı parlayanlardan biri olacak. Denim on denim modası, günden güne daha fazla konuşulmaya devam ediyor. Hem şıklık hem de konfor talebinde bulunanlar, seçimlerini denim kombinler içerisinden yapıyor. Rahatlık ve cool görünüm isteyenler, bu fırsatlarla tarzlarını ön plana çıkarıyorlar. Sosyal platformlarda da tıpkı sokak stilinde olduğu gibi denim popülerliği büyümeye devam ediyor. Daha iyi görünmek, dikkatleri üzerine çekmek isteyenler seçimlerini bu yönde yapıyorlar. Özellikle farklı tonlara sahip olan denim parçaları cool görünümün olmazsa olmazlarından biri olarak yansıyor.

    Gardıroplarınıza yeni bir soluk kazandırmak istediğiniz zaman en doğru tercihlerden birini yapmış oluyorsunuz. Mavinin tonlarından siyaha kadar uzanan geniş yelpaze içerisinde beğenilerinize denk gelecek seçimleri yapabilirsiniz. Zamansız parçalarınızla çok daha tarz bir görünüm elde etmeniz de mümkün. Yazımız içerisindeki en iddialı denim on denim kombinlerinden de fikir alabilirsiniz.

    Moda
  • Nisan 24, 2023

    Soğuk havaların kendini sıcağa bıraktığı günlerde 2023 yaz modasının trendleri merak konusu. İnsanlar ilkbaharın getirdiği enerjiyle yazı karşılamaya hazır bile. Elbette 2023 yaz modası, ilkbahar trendlerindeki yerini almaya başladı. Her yeni yıl yenilenen tasarımlar ve desenler, sadece podyumlarda değil gardıroplarda da büyük bir yer tutuyor. Ayrıca 2022 yaz modasının etkilerinin bu sene de var olmaya devam edeceğini söyleyebiliriz. Çünkü geçen sene gardıroplara giren aykırı kombinler, renkler şimdilerde de oldukça seviliyor. Ancak bu yaz daha romantik ve daha seksi siluetler öne çıkıyor.

    Kargo stilinden aşina olunan büyük ceplerin yanı sıra bu yaz danteller ve çiçekler de ön planda tutuluyor. Tüller ve püsküller gardıropları daha canlı bir hale getirecek gibi görünüyor. Yeni sezonda herkesin kendine en uygun olanı bulacağından da şüphe yok. Hem kendi stilini öne çıkarmak isteyenler hem de yeni şeyler denemekten yana olanlar bu yaz modayı hevesle takip edecek gibi görünüyor.

    Moda
  • Mart 28, 2023

    Pijama takımları konfordan ödün vermeyenler için en önemli seçeneklerden biri. İşin yoğunluğu, günün koşturmacası sonrasında evde keyif çatmak isteyenler, pijama takımlarına da önem veriyor. Aynı zamanda pijama takımlarını kendi özel alanlarında en rahat edecekleri şekilde seçmeyi tercih ediyorlar. Günümüzde ev giyim modası da öne çıktığından karşınıza pek çok model çıkıyor. İnsanlar, pijama takımlarını hem rahat hem de şık olarak seçmek istiyorlar. Sizler de bu konuda birçok seçenekle karşı karşıya gelebilirsiniz. Geniş modeller arasında size en uygun olanı bulabilirsiniz.

    Moda
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR